
1 portağal və 1 limon ilə 3 litr limonad
13 İyun 2025
Əvvəlcə portağal və limonu dondurucuda dondurmalıyıq. Onları hərtərəfli dondurmaq üçün 1 gün soyuducuda buraxın. Bu proses limon və portağal qabığının acı dadının qarşısını almaq üçündür. Limonad hazırlayarkən portağal və limonu dondurucudan çıxarın. Təxminən 10 dəqiqə gözləyin. 4-ə bölünə bilən bir tutarlılığa sahib olmağı kifayətdir. Portağal və limonu blendere doğrayın və içinə qoyun. Üstünə 1 stəkan şəkər əlavə edin. Meyvələr qabığı ilə olmalıdır, ona görə də diqqətli olaq. Blenderi işə salaq və hərtərəfli əzilənə qədər emal edək. Dəqiqələr çəkmir, 1-2 dəqiqə kifayətdir. Blender yoxdursa, onu rəndələyib şəkərlə ovuşdura bilərsiniz. Hazırladığımız portağal-limon-şəkər qarışığını 3 litr suya əlavə edin. 1 çay qaşığı limon duzu əlavə edin və rəngin tamamilə dəyişməsini təxminən 5 dəqiqə gözləyin. Limon duzu və şəkərin yaxşıca əriməsi üçün vaxtaşırı qarışdırın. Süzgəclə içkimizi süzək ki, içində qırıntılar qalmasın. Limonadımız hazırdır.Nuş olsun!
Xəbər Lenti
Yayda bu qidaları qətiyyən yeməyin - Həkimdən XƏBƏRDARLIQ
21.06.2025 01:15
Cəmiyyət
Hava ilə bağlı növbəti - Xəbərdarlıq
20.06.2025 18:34
Cəmiyyət
Milyonlarla il öncə yaşamış canlını klonlama yolu ilə diriltmək mümkündürmü?
20.06.2025 13:23
Elm və təhsil
İyun bitməmiş varlanacaq bürclər
20.06.2025 12:05
Cəmiyyət
"Mahir Ay Brat" həbs edildi
20.06.2025 10:16
Cəmiyyət
Qabil Məmmədovla bağlı qərar verildi
20.06.2025 09:35
Cəmiyyət
Dilarə Əliyevanın qardaşının beyninə qan sızdı: Reanimasiyaya yerləşdirildi - FOTO
19.06.2025 23:31
Cəmiyyət
Bakıda DƏHŞƏTLİ qətl: AİLƏ FACİƏSİ YAŞANDI
19.06.2025 17:48
Hadisə
Azərbaycanlı kişilər 4 arvad ala BİLƏCƏK – ŞƏRTLƏR
19.06.2025 14:23
Cəmiyyət
Ramiz Məlikov vəfat etdi.. FOTO
19.06.2025 12:41
Cəmiyyət