Bu təbii çay iltihab əleyhinə xüsusiyyətlərə malikdir. Böyrək və qaraciyər xəstəliklərinə qarşı çox faydalıdır.
Panarama.az həmin çayın reseptini təqdim edir:
Tərkibi:
▫️Təbii bal.
▫️1/4 çay qaşığı üyüdülmüş zerdeçal.
▫️1/4 çay qaşığı üyüdülmüş zəncəfil.
▫️1 stəkan su.
Hazırlanma qaydası:
Zerdeçal və zəncəfil tozunun üzərinə qaynar su tökün. Qapaq ilə örtün və 15-20 dəqiqə dəmlənməsinə icazə verin. Bal əlavə edin və çayı stəkana süzün.
Yaxşı qızdırır və bədəndə istiliyi saxlayır, canlandırır və enerji verir. Müxtəlif ədviyyatlar əlavə edə bilərsiniz - darçın, kardamon, mixək.
Gündəlik qida rasionumuza mütləq daxil edin./saglamolun.az